Пъстрият свят на Уили Нелсън

Уили Нелсън -75 годишен кънтри- певец, с дълга коса, вплетена в бели плитки обикаля Америка 200 дни в годината, пуши почти непрестанно марихуана и въпреки всички ангажименти си остава време да се занимава с многомилионната си финансова империя и с разработване на биогориво. Екстравагантният му външен вид, авантюристичният му дух и творчески заряд го правят изключително популярен и желан сред нежния пол. Освен обаятелен музикант и женски фаворит, Уили Нелсън се изявява и във филмови продукции.
...
Излязлата книга Даото на Уили предизвиква множество коментарни и оценки на литературни критици, музиканти и VIP- знаменитости. В нея е описана „реколтата” на музиканта - 250 албума, текстовете на 2 500 песни и 50 милиона продадени записи, има информация за живота и творчеството му, за заниманията му и за светогледа му.

Ще завърша с цитат от самата книга : „Уили Нелсън е поет и певец, ин и ян, ези и тура, индианец, чероки и каубой от Тексас, скитник с каравана и притежател на омайни кътчета, любимец на жените и щастливо женен, отдаден на песните си, но и разпален привърженик на значими каузи, роден с много стара душа и със сърце,които сякаш непрекъснато се подмладяват ”. Ако съм ви заинтригувала, прелистете страниците на книгата, където ще се окажете в света на парадоксалностите.

http://razkritia.com/

още публикации
 
© 2007–2009 „Махалото” ООД. Всички права запазени.