ОZZY: Без цензура

ОZZY: Без цензура

Сю Крофърд

Книгата е с изчерпан тираж!

 

Пъклено изчадие или фитнес маниак?

Принц на мрака или светла душа?

Откачен, който яде прилепи, или любящ баща?

Сю Крофърд, автор на книги и журналист, описва необичайния живот и кариера на Ози Озбърн, с голяма страст и желание да разкрие неговата същност. Това е книга писана от фен и за феновете. Информативна и интересна, тя проследява живота и кариерата на Ози, като същевремено ни дава възможността да надникнем зад кулисите на музикалната индустрия.

От тридесет години насам Джон Майкъл "Ози" Осбърн е икона. Икона на хеви метъла - защото е лудият вокалист на Блек Сабат и защото има невероятно успешна солова кариера. А не е ли той само едно изветряло, съсипано рок величие?
Или пък е успешен пример за карикатурен комикс герой, създаден от маркетинговия гений на съпругата си?
През 70-те години той руши всички правила - и сега продължава да го прави.
През 2002 г. чупи всички рекорди като звезда в "The Osbournes" - заснетото със скрита камера документално шоу, чиито зрители са най-голямата аудитория в историята на МТV.
В него "татуираният, обладан в миналото от алкохола и наркотиците бивш секс бог" се представя като образцов съпруг и баща на тийнейджъри.
Тази увлекателна биография е от рядко срещаните книги, които се четат на един дъх. Включените 16 страници редки фотографии, пълна дискография и хронология превръщат "OZZY. Без цензура" в зашеметяващо, изчерпателно проучване на миналото и настоящето, а чрез специално подготвения хороскоп - и на бъдещето на на една истинска рок звезда.

 

Автор Сю Крофърд

Английска, първо издание
Твърди корици, 222 страници с цветно приложение
Превод Юлияна Танчева
Цена 16 лв.

С отстъпката на "Махалото" можете да я закупите за 12 лв.

 

Свали откъс

всички издания
© 2007–2009 „Махалото” ООД. Всички права запазени.