Даото на Уили

Даото на Уили

Уили Нелсън, Търк Пипкин

КОЙ ЗНАЕ, МОЖЕ И ДА СИ ДАОИСТ ПО ДУША, без дори да го подозираш. Ако първо си обуеш ботушите, преди да си си обул панталоните, защото така ти харесва, значи си в хармония с Дао (или имаш малки стъпала и огромен задник).

ТАЗИ КНИГА е пълна с много хумор, но и с мъдрост; с кратки притчи, музика и спомени. Събрала уроците на живота на една истинска културна икона – неповторимия Уили Нелсън – тя  е неговия начин да сподели наученото за нещата, които преобръщат живота и извеждат човека от собствения му ад. Той е живял саморазрушително, продавал е велики песни за 50 долара, стигал е до дъното на негативизма, но тогава пътят му станал Път. А по Пътя осмисляш това, което душата ти отдавна знае – за теб самия, за хората наоколо и по-далеч, за днешния и утрешния ден.

Когато го слушаш Уили успява да се протегне и да те докосне. Може да преобърне живота ти с мелодиката на гласа си или с ореола на славата си; може да укроти бесовете в главата ти с каскада от жалостни акорди, или да разпали горски пожар от едно самотно тлеещо въгленче. Неговата реколта: 250 албума, текстовете на 2500 песни и 50 милиона продадени записи.

УИЛИ НЕЛСЪН промени живота на хиляди, но което е по-важно, той промени СОБСТВЕНИЯ си живот към по-добро и като остава верен на това, което го прави така уникален, той ни свързва с най-доброто в самите нас.

ТРЪГНИ С НЕГО ПО ПЪТЯ КЪМ ЩАСТИЕТО В СОБСТВЕНОТО СИ СЪРЦЕ.

ДАОТО НА УИЛИ
Автори:
Уили Нелсън и Търк Пипкин
Превод: Маргарита Карамихова
Меки корици, 232страници
Корична цена 14 лв.
С отстъпката на "Махалото" - 10 лв.

 

Поръчайте на office@mahaloto.net

всички издания
© 2007–2009 „Махалото” ООД. Всички права запазени.