Белези - Автобиографията на Антъни Кийдис

Белези - Автобиографията на Антъни Кийдис

Антъни Кийдис и Лари Сломан

Ако си мислите, че знаете нещо за секса, наркотиците и рокендрола, качете се на скоростното влакче на живота на Антъни Кийдис, за да се убедите в противното. "Белези" е неговата скандална, забавна и болезнено откровена изповед.

"Ню Йорк Таймс"

В началото на 80-те години четири момчета са открояват на фона на пъстрата нео пънк рок сцена в Ел Ей  със своята уникална музика, смес от фънк, пънк, рап и много талант. Четвърт век по-късно въпреки всички трудности по пътя RED HOT CHILI PEPPERS са една от най-успешните и популярни групи в света. През цялото това време Антъни Кийдис, техният вокал и автор на повечето им текстове, се вози на лудото скоростно влакче на славата, зависимостта от наркотиците, многобройните си връзки и загуби.
„БЕЛЕЗИ” е неговата история за посвещението на музиката, за откриването на душата, за проблемите и решенията, за слабостите и изкуплението – една история, която би могла да се случи единствено в сърцето на Холивуд.

Написана в  съавторство с Лари Сломан, който стои и зад двете книги на Хауърд Стърн, „БЕЛЕЗИ” подробно проследява кариерата на Red Hot Chili Peppers, разкривайки как са създадени някои от най-големите им хитове и вдъхновението зад тях. В книгата ще намерите преводи тези песни, както и над 100 снимки от личния архив на Антъни Кийдис. Специално за българското издание е добавена и пълна дискография и видеография на групата.
„БЕЛЕЗИ” се изкачва до № 1 в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс” и в момента по нея се подготвя да бъде заснет тв сериал с работно заглавие „Спайдър и син”.
Преводът на български е на Николай Т. Василев.

„БЕЛЕЗИ”
Автори Антъни Кийдис и Лари Сломан
илюстрирана с архивни фотографии, 488 стр.
цена 25 лв. 

Поръчайте с отстъпката на „Махалото” – 20 лв.

Свали откъс

всички издания
© 2007–2009 „Махалото” ООД. Всички права запазени.